Your browser is out of date!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Try Firefox or Chrome!

Boks za decu | Bokserski klub FONTANA

Vezbajuci u BK Fontana, Novi Beograd, deca ce steci samopouzdanje i disciplinu, a sve to na zabavan i bezbedan nacin uz konstantno nadgledanje licenciranih trenera i strucnjaka.

Koji su razlozi da Vase dete postane polaznik naseg kluba?

 • Samopouzdanje
 • Deca ce, u nasem klubu, steci vise samopouzdanja, jer svako od njih napreduje svojim tempom i ne poredi se sa drugima.
  • Koordinacija
  • Nas program za mlade, obuhvata sve grupe misica cime se postize pravilan razvoj tela. Na taj nacin razvijaju se kooordinacija, ravnoteza i okretnost.
   • Disciplina
   • Bokserski trening otkrice Vasem detetu, da je kroz samodisciplinu i istrajnost, moguce postici gotovo sve!
    • Samoodbrana
    • Naucicemo Vase dete da razmislja i reaguje, umesto da panici u potencijalno opasnim situacijama.

     Mnogi roditelji cesto oklevaju da dozvole svojoj deci se bave borilackim sportovima, jer imaju osecaj da takvi sportovi promovisu nasilje.
     Vazno je znati i razumeti da je ovaj tip treninga, zapravo, nacin na koji se podstize izbegavanje nasilja. Postoje razliciti borilacki sportovi u koje se dete moze ukljuciti, a boks je svakako jedan od njih.

     Mnoga deca se bave sportom zbog cinjenice da je to odlican nacin za povecavanje socijalizacije i nivoa samopouzdanja. Mnogi od sportova, kao sto su fudbal, odbojka, rvanje i drugi, mogu dovesti do relativno ozbiljnih povreda. U vezi sa nesrecama koje se desavaju na treninzima i povredama uopste, procenjeno je da je bokserski trening jedan od najbezbednijih. Svako dete se pazljivo nadzire tokom celog treninga, i uci se znacaju obavljanja svakog koraka u procesu treniranja. Sve to, ovakav trening cini veoma bezbednim.

     Osim toga, bokserski klub Fontana, promovise BEZKONTAKTNI BOKS, jer je osnovni cilj nadmudrivanje protivnika, pravilno razvijanje tela i duha, motorike, socijalizacije kod deteta.
     Odlican trening za razvijanje samo-discipline, koncentracije, prevazilazenje treme, a sve to zahvaljujuci vrhunskim trenerima i osecaju pripadnosti timu. Raznovrsnost i razlicitost cine trening mnogo interesantnijim.